На живо

7

Конър Мейнард представи нова песен

Парчето Not Over You хвърля поглед на крехкия баланс между неспокойната любов и горчивината, която следва раздялата

Публикувано на 07 Август 2019
Конър Мейнард представи нова песен

Конър Мейнард пуска следващ сингъл.

Парчето "Not Over You" предлага един сладък поглед върху крехкия баланс между неспокойната любов и горчивината, която следва раздялата.

“Вълнуващо е да пусна "Not Over You" толкова скоро след "Hate How Much I Love You". Аз се притеснявах, че феновете няма да харесат новия материал, но тяхната реакция беше толкова поглъщаща и аз съм голям късметлия, че имам такива верни фенове след цялото това време. Това е само началото и нямам търпение да чуят още от мен!”,споделя Мейнард.

Конър също така прилага във видеото своя „забавен“ фактор, тъй като той е режисьор. Дали ще работи в супермаркета, ще сервира в бар или ще тренира в салон, героят на Мейнард измисля комбинативни схеми, за да подложи новия партньор на бившето си гадже на изпитание. Но има обрат в историята, който той не успява да предвиди… 

Конър написва песента в световно признатото Geejam Studios в Ямайка с рапъра от Virginia - Anth (Too Much To Drink) и Арън Феручи. По-късно е записана заедно с Феруци и Даниел Мирца Mirza като продуцент. 

Конър Мейнард за пръв път стига до славата, когато неговият дебютен албум Contrast отива директно на #1. Той включва многобройни хит сингли, включително "Can’t Say No" и "Vegas Girl". Следва албумът му Covers, една колекция от негови интерпретации на модерни класики от звезди като Дрейк, Зейн и и Шон Мендес. През кариерата си Конър е работил с редица водещи таланти, включително Фарел Уилямс, Уайли, Рита Ора, Ни- Йо и др. Той участва в турне заедно с The Vamps и изпълнява на многобройни широко мащабни събития. През есента Конър Мейнард ще направи 14 концерта в Западна Европа.

Ключови думи: