На живо

7

За критиката в "Загубени в превода" с Елена Димитрова-Ангелова N-JOY Част 1

Днес отново Инспектор N-JOY и Елена Димитрова-Ангелов отговарят на слушателски въпроси. Какво да направя, за да помогна на пратньора си да не е толкова критичен е основата на разговора днес. Познатата ни вече дума „хейтър“ е доста добро обобщение на тези, често недоволни мърмоковци. Не става дума за просто “лошо настроение“, а за хора, които имат вид блокиран страх в себе си, че не са достатъчно добри. Този страх се насочва навън, за да може да се канализира това недоволство.Първо трябва да сме наясно, че хората, които критикуват, го правят поради бъг в собствената си система. Този бъг е плод на собствена битка, която не сме успели да спечелим, оставила в нас чувството, че не „струваме“. Тази неудовлетвореност е прожектирана върху останалите, а всъщност е зов за помощ.Как да излезем от омагьосания кръг чуйте в аудито в кръгчето :) 

Публикувано на 05 Април 2021
За критиката в

Днес отново Инспектор N-JOY и Елена Димитрова-Ангелов отговарят на слушателски въпроси. Какво да направя, за да помогна на пратньора си да не е толкова критичен е основата на разговора днес. Познатата ни вече дума „хейтър“ е доста добро обобщение на тези, често недоволни мърмоковци. Не става дума за просто “лошо настроение“, а за хора, които имат вид блокиран страх в себе си, че не са достатъчно добри. Този страх се насочва навън, за да може да се канализира това недоволство.

Първо трябва да сме наясно, че хората, които критикуват, го правят поради бъг в собствената си система. Този бъг е плод на собствена битка, която не сме успели да спечелим, оставила в нас чувството, че не „струваме“. Тази неудовлетвореност е прожектирана върху останалите, а всъщност е зов за помощ.

Как да излезем от омагьосания кръг чуйте в аудито в кръгчето :) 

Ключови думи: