На живо

7

За приятелството при различните зодиакални знаци. "Марс и Венера" с Деница Красимирова

За да чуете рубриката, натиснете Play бутона в кръгчето :)По понеделнишки обичаме да започваме не безделнишки, а рубришки J Започваме седмицата с хубавата тема на "Приятелството и различните зодиакални знаци" в рубриката "Марс и Венера" с Инспектор n-JOY и Деница Красимирова!Можем да разделим зодиакалните архетипи на по-интровертни и по-екстровертни. Огнените и земните зодии са по-екстровертни, а водните и въздушните по-интровертни.Овен, Лъв и Стрелец се зареждат от светски събития, шумни събития и големи сбирки. Привлечени са от по-успешни и красиви хора, обичат да са душата на компанията и обичат да ги карате да се чувстват специални.Телец, Дева и Козирог са изключително лоялни, това са едни  от представителите с най-дългогодишни приятелства. Те често могат да са много ангажирани с работа и нямат толкова много свободно време за забавления, което не би се харесало на въздушните зодии. Водолей,Близнаци, Везни и Водолей са хората с най-много приятели, те няма да се притесняват да ви заговорят. Те не се притесняват да направят първата крачка и могат да са много добри в това да започнат взаимоотношенията с нови хора.Рак, Скорпион и Риби рядко прощават, ако са били предадени. Могат да бъдат много лоялни и безплатни психолози, те са много добри в това да пазят тайни, можете да разчитате на тяхната дори да сте скарани.

Публикувано на 01 Март 2021
За приятелството при различните зодиакални знаци.

По понеделнишки обичаме да започваме не безделнишки, а рубришки J Започваме седмицата с хубавата тема на „Приятелството и различните зодиакални знаци“ в рубриката „Марс и Венера" с Инспектор n-JOY и Деница Красимирова!

Можем да разделим зодиакалните архетипи на по-интровертни и по-екстровертни. Огнените и земните зодии са по-екстровертни, а водните и въздушните по-интровертни.

Овен, Лъв и Стрелец се зареждат от светски събития, шумни събития и големи сбирки. Привлечени са от по-успешни и красиви хора, обичат да са душата на компанията и обичат да ги карате да се чувстват специални.

Телец, Дева и Козирог са изключително лоялни, това са едни  от представителите с най-дългогодишни приятелства. Те често могат да са много ангажирани с работа и нямат толкова много свободно време за забавления, което не би се харесало на въздушните зодии. Водолей,

Близнаци, Везни и Водолей са хората с най-много приятели, те няма да се притесняват да ви заговорят. Те не се притесняват да направят първата крачка и могат да са много добри в това да започнат взаимоотношенията с нови хора.

Рак, Скорпион и Риби рядко прощават, ако са били предадени. Могат да бъдат много лоялни и безплатни психолози, те са много добри в това да пазят тайни, можете да разчитате на тяхната дори да сте скарани.

Ключови думи: