На живо

7

За 12те принципа на зодиакалните знаци? "Марс и Венера" с Деница Красимирова Част 2

Отново настана време за рубриката "Марс и Венера" - Междузвездни пътешествия и астро тайни, всеки понеделник с Инспектор N-JOY и Деница Красимирова. Миналата седмица представихме първите 6 зодиакални знака и техните основни принципи. Първите 6 са от "Аз" зоната, тези, които развиват егото. Днес е време да поговорим и за принципите на останалите 6 знака.Везни – Умее да прави компромиси. Още от началото на взаимоотношенията си с околните, Везната е наясно, че другите са толкова важни, колкото е и самата тя. Хармонията между нея и околните е в основата на съществуването на този зодиакален знак.Проницателният Скорпион е свързан с началото и края. Реалността на този знак преминава през сътворение – разрушение и пак сътворение.Стрелецът управлява разширяването на мирогледът ни. Той ръководи философското виждане за смисъла на живота, не случайно под този знак са пътуванията, духовността и висшите образования. Тук вече имаме нужда от по-голяма цел.Дисциплинираният Козирог въвежда принципа на обществените успехи и възможността да се дистанцираш от Егото и да направиш нещо повече за околните.

Публикувано на 08 Февруари 2021
За 12те принципа на зодиакалните знаци?

 

Отново настана време за рубриката „Марс и Венера“ - Междузвездни пътешествия и астро тайни, всеки понеделник с Инспектор N-JOY и Деница Красимирова. Миналата седмица представихме първите 6 зодиакални знака и техните основни принципи. Първите 6 са от „Аз“ зоната, тези, които развиват егото. Днес е време да поговорим и за принципите на останалите 6 знака.

Везни – Умее да прави компромиси. Още от началото на взаимоотношенията си с околните, Везната е наясно, че другите са толкова важни, колкото е и самата тя. Хармонията между нея и околните е в основата на съществуването на този зодиакален знак.

Проницателният Скорпион е свързан с началото и края. Реалността на този знак преминава през сътворение – разрушение и пак сътворение.

Стрелецът управлява разширяването на мирогледът ни. Той ръководи философското виждане за смисъла на живота, не случайно под този знак са пътуванията, духовността и висшите образования. Тук вече имаме нужда от по-голяма цел.

Дисциплинираният Козирог въвежда принципа на обществените успехи и възможността да се дистанцираш от Егото и да направиш нещо повече за околните.

Ключови думи: