На живо

7

Какви са 12те принципа на зодиакалните знаци? "Марс и Венера" с Деница Красимирова

За да чуете рубриката, натиснете play бутона в кръгчето :)Честит февруари! Днес Инспектор N-JOY открива 6 от 12-те принципа на зодиакалните знаци в седмичната рубрика „Марс и Венера“ с Деница Красимирова.Овен – Той е главен зодиакален знак, който символизира принципа на новото начало. Пръв поема инициативата да действа и да станеш първи. Заедно с Лъва, това са зодиите, които имат най-здравословно изградено Его, както и умение да оцеляваш и да се грижиш за себе си. Овенът започва да заема пространството около себе си.  Телец – Той надгражда присъствието на Овена и започва да търси сигурност, стреми се да запазваме, да съхраняваме. Осланя се на материалното, но духовно еволюиралият Телец има силно изградена ценностна система.Общителните Близнаци изобразяват момента в нашето развитие, в който у нас се проявява любопитство към света, желание да го опознаваме. Знакът, който управлява комуникацията, кратките пътувания, кратките курсове и практичните знания и умения. Можем шеговито да го наречем знакът на командировките ;)Ракът – Емоционалният знак е втори кардинален зодиак след Овена. За разлика от рогатия си предшественик, който превзема пространството около себе си, то Ракът ни сблъсква с останалия свят и вътрешния емоционален свят.Увереният Лъв е кулминацията на Аз-ът, все пак той е царят на животните, но е роден и през разгарът на лятото, когато Слънцето е в най-пиковата си точка. Типичният Лъв е изградил здравословна връзка със себе си, благодарен е, щедър е, живее тук и сега и взима от света най-доброто, което той може да му поднесе.Дева – Зодиакалният знак, който е готов да служи на другите и да се грижат за тях. При Дева умеем да анализираме и планираме, а не просто да живеем в момента тук и сега, както е при Лъва.  Меркурий е ретрограден до 21 февруари, но рубриката ни #МарсиВенера не е. :) Останалите 6 зодиакални знака ще представим следващата седмица, затова не пропускайте рубриката всеки понеделник от 8 ч. по радио N-JOY.

Публикувано на 01 Февруари 2021
Какви са 12те принципа на зодиакалните знаци?

 

Честит февруари! Днес Инспектор N-JOY открива 6 от 12-те принципа на зодиакалните знаци в седмичната рубрика „Марс и Венера“ с Деница Красимирова.

Овен – Той е главен зодиакален знак, който символизира принципа на новото начало. Пръв поема инициативата да действа и да станеш първи. Заедно с Лъва, това са зодиите, които имат най-здравословно изградено Его, както и умение да оцеляваш и да се грижиш за себе си. Овенът започва да заема пространството около себе си.  

Телец – Той надгражда присъствието на Овена и започва да търси сигурност, стреми се да запазваме, да съхраняваме. Осланя се на материалното, но духовно еволюиралият Телец има силно изградена ценностна система.

Общителните Близнаци изобразяват момента в нашето развитие, в който у нас се проявява любопитство към света, желание да го опознаваме. Знакът, който управлява комуникацията, кратките пътувания, кратките курсове и практичните знания и умения. Можем шеговито да го наречем знакът на командировките ;)

Ракът – Емоционалният знак е втори кардинален зодиак след Овена. За разлика от рогатия си предшественик, който превзема пространството около себе си, то Ракът ни сблъсква с останалия свят и вътрешния емоционален свят.

Увереният Лъв е кулминацията на Аз-ът, все пак той е царят на животните, но е роден и през разгарът на лятото, когато Слънцето е в най-пиковата си точка. Типичният Лъв е изградил здравословна връзка със себе си, благодарен е, щедър е, живее тук и сега и взима от света най-доброто, което той може да му поднесе.

Дева – Зодиакалният знак, който е готов да служи на другите и да се грижат за тях. При Дева умеем да анализираме и планираме, а не просто да живеем в момента тук и сега, както е при Лъва. 

 

Меркурий е ретрограден до 21 февруари, но рубриката ни #МарсиВенера не е. :) Останалите 6 зодиакални знака ще представим следващата седмица, затова не пропускайте рубриката всеки понеделник от 8 ч. по радио N-JOY.

Ключови думи: