На живо

7

„Да откриеш България“ – Белоградчик

Ако обичаш да пътуваш, не пропускай да се насладиш на свободно си време и да откриваш нови и интересни места в България – кътчета с уникална природа, забележителна история и древна култура

Публикувано на 18 Април 2024
„Да откриеш България“ – Белоградчик
Снимка: Община Белоградчик

Ако обичаш да пътуваш, не пропускай да се насладиш на свободно си време и да откриваш нови и интересни места в България – кътчета с уникална природа, забележителна история и древна култура.

Слушай новата рубрика на радио N-JOY и Министерството на туризма „Да откриеш  България!“ и ще бъдеш запленен от спиращи дъха природни красоти, ще бъдеш очарован да се озовеш на места, съхранили историята ни от древността,  да се запознаеш  с местни занаяти, обичаи и традиции, да се потопиш се  в магията на българския музикално-песенен и танцов фолклор, да усетиш уникалния български дух и идентичност, въплътени  в празниците, свързани с дома, семейството и децата.

 „Да откриеш България“ – съвместна рубрика на Министерството на туризма и радио N-JOY

Снимка: Община Белоградчик

Тази седмица ще научите повече за природния феномен Белоградчишки скали, за историята на крепостта „Калето“, за забележителностите на град Белоградчик и за събитията, които всяка година събират хиляди посетители в района.

Чуйте повече от разговора на Цвети Симеонова с Тихомир Алексиев, консултант по туризъм към община Белоградчик.

Не пропускайте следващото издание на рубриката „Да откриеш  България!“ на 9 април, между 17.00 и 18.00 ч., по радио N-JOY!

 

Ключови думи: