На живо

7

Saweetie пусна нов трак

Номинираната за Grammy, мултиплатинена рап сензация представи „Richtivities“

Публикувано на 27 Февруари 2024
Saweetie пусна нов трак

Saweetie издаде нова песен.

Номинираната за Grammy, мултиплатинена рап сензация представи „Richtivities“.

С плавен и завладяващ ритъм, амбициозни самохвалства и безпроблемно перчене, Saweetie прави мелодията, като идеално допълнение към репертоара си. „Richtivities“ излиза след изданието "Do It for the Bay" - химн на футболна тема за „San Francisco 49ers“.

В „Richtivities“ Saweetie представя „забавни мелодии“ и текст: „Супер добре, сметките са платени и става добре“, рапира над засилено струнно звучене и ритмични перкусии. Това ни отвежда до пеенето припев: "Правя глупости, доста глупости". Песента вдъхновява слушателите да живеят възможно най-добре и скоро парчето следва да се превърне в основната песен за забавление.  

„Richtivities“ идва след обявяването, че Saweetie ще се присъедини към Ne-Yo и 2 Chainz в третия сезон на хитовия сериал на Starz „BMF“. Saweetie ще играе Keeya, бивша колежанка, която е свързана с улиците на Сейнт Луис. Драмата се завръща на 1 март и е с изпълнителен продуцент от Curtis “50 Cent” Jackson в сътрудничество с Lionsgate Television за Starz. Миналата година Saweetie гостува в „Bel Air“ (Peacock) и продължава да впечатлява, доказвайки, че е многостранна сила, с която трябва да се съобразяваме.

Песента „Richtivities“ излиза чрез ICY/Warner Records/Орфей Мюзик.

За Saweetie:
Динамична поп сила Saweetie продължава да се утвърждава като многостранен артист със своите песни, оглавяващи класациите, успешни сътрудничества, филантропски начинания и завладяващи изпълнения на екрана. Родена като Diamonté Harper в Северна Калифорния, Saweetie е израснала в мултиетническо домакинство, като баща ѝ е от афро-американски произход, а майка ѝ е от филипинско-китайски произход. Saweetie има широк спектър от музикални жанрове, които повлияят на собственото ѝ звучене и идентичност като пионер за млади, културно разнообразни личности по целия свят. След като посещава USC и получава бакалавърска степен по „Комуникации“, Saweetie започва да се фокусира върху музикалната си кариера. Оттогава Saweetie е натрупала над 5,4 милиарда кариерни стриймвания на хитовете си, оглавяващи класациите, като платинено сертифицирания „Tap In“, четирикратно платинените „My Type“ и „Best Friend“, последната с участието на Doja Cat и спечели номинации за награда GRAMMY®. В допълнение към многобройните награди и отличия в музикалното пространство, Saweetie пусна и своя собствена линия бижута „ICY“, като същевременно се утвърди като глобална марка чрез своите бранд партньорства и кампании с компании като McDonald's, MAC, Crocs, Quay, Revlon, Champion и PrettyLittleThing, както и други. С цялостно портфолио, обхващащо толкова много различни направления, глобалното влияние на Saweetie продължава да расте с всеки следващ проект.

Ключови думи: