На живо

7

Jack Harlow с нов сингъл

Песента “Lovin On Me” ще излезе по-късно тази седмица

Публикувано на 07 Ноември 2023
Jack Harlow с нов сингъл
Снимка: Getty Images

Jack Harlow обяви издаването на новия си сингъл “Lovin On Me”, след като вчера (6 ноември) качи публикация в социалните мрежи.

В краткия си клип рапърът танцува на фона на драпирана в бяло снимачна площадка, а накрая прозвучават няколко секунди от новата песен, в които се чува как Harlow рапира “I’m Vanilla Baby”. Заглавието на публикацията разкрива името на сингъла, както и датата на издаване – 10 ноември.

Новината пристига, докато звездата е във вихъра на подготовката за турнето си “No Place Like Home” в своя роден щат Кентъки. Първата дата ще бъде на 24 ноември в Оуенсбъроу. Рапърът ще посети общо 6 града, последната спирка от които ще бъде Лексингтън на 3 декември.

“Lovin On Me” пристига след най-новия албум на Harlow, “Jackman“, който излезе през април и беше продължение на миналогодишния хит “Come Home The Kids Miss You“.

Най-скорошната изява на американския рап изпълнител беше колаборацията му с корейската суперзвезда Jung Kook в парчето “3D”, което е част от дебютния соло албум “Golden“ на K-pop артиста.

Ключови думи: