На живо

7

Излезе новият сингъл на Ariana Grande

Дългоочакваното парче, озаглавено "yes, and?", изненада феновете на изпълнителката със своето хаус-поп звучене, вдъхновено от хита "Vogue" на Madonna от 1990 г.

Публикувано на 12 Януари 2024
Излезе новият сингъл на Ariana Grande
Снимка: Katia Temkin

Излезе първият самостоятелен сингъл на Ariana Grande от повече от три години насам.

Дългоочакваното парче, озаглавено "yes, and?", изненада феновете на изпълнителката със своето хаус-поп звучене, вдъхновено от хита "Vogue" на Madonna от 1990 г. Видеоклипът към песента ще бъде пуснат по-късно в петък (12-ти януари).

Завръщането на поп звездата подготвя слушателите ѝ за нов албум, който тя сподели, че ще излезе по-късно през 2024 г. Макар че през последните години Ariana Grande участва в няколко хитови сингъла - ремиксите на The Weeknd на "Save Your Tears" и "Die for You" и колаборацията ѝ с Lady Gaga "Rain on Me" - тя не е издавала солов проект от шестия ѝ албум Positions от 2020 г.

Снимка: Animato Music / Umg

"yes, and?" е написана и продуцирана от Grande с дългогодишните сътрудници Max Martin (най-успешният автор на песни и продуцент през последните 25 години, от Britney Spears до The Weeknd) и Ilya Salmanzadeh. 

В момента Ariana работи по адаптацията на Universal за големия екран на хитовия бродуейски мюзикъл "Wicked", в която изпълнителката разкрива своя актьорски потенциал и влиза в ролята Glinda. Преди настъпването на новата година Ariana сподели пост в социалните мрежи, в който отрази своята 2023 г.:

"Една от най-трансформиращите, най-предизвикателните и същевременно най-щастливите и специални години в живота ми. Никога не съм се чувствала по-напориста в приемането на това, на което животът крещеше да ме научи. Чувствам се по- силна от всякога“.

Ключови думи: