На живо

7

Излезе новата песен на Ella Henderson и Cian Ducrot

Двамата световноизвестни изпълнители си сътрудничат за втори път, след като миналата година певците работиха заедно по проекта „All For You“

Публикувано на 01 Ноември 2023
Излезе новата песен на Ella Henderson и Cian Ducrot
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Ella Henderson и Cian Ducrot издадоха нова съвместна песен. 

Своята нова колаборация „Rest Of Our Days“ звездите издават след многобройните успехи на досегашните им проекти – влязлата в Топ 10 песен на Ella – „0800 HEAVEN“, и албумът на Cian, дебютирал на първо място в класацията.

„Този сингъл е за събирането на хората по празниците, напомняйки ни да ценим къде сме в момента и да вдигнем тост за това! Cian и аз станахме добри приятели, когато той се присъедини към мен на турнето и е вълнуващо да работим отново заедно”, разкрива британската певица.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Ella продължава да се радва на огромна популярност, участвайки в съвместни проекти с изпълнители като Regard, Sonny Fodera, Paul Woolford, Frank Walker, Joel Corry и Nathan Dawe. Изключително успешна е и като автор на песни с над милиард стриймвания, а едно от най-новите й постижения е сингълът „Heart Still Beating“ на Nathan Dawe & Bebe Rexha.

През 2022 година излезе вторият студиен албум на Ella – Everything I Didn‘t Say, песен от който се класира в британския Топ 10 – второто такова постижение в досегашната кариера на певицата. Сингълът „Let’s Go Home Together“ с Tom Grennan от албума на Ella пък й спечели номинация за награда Ivor Novello.

Празничното парче „Rest Of Our Days“ се разпространява у нас със съдействието на Орфей Мюзик – лицензиант на Warner Music за България.

Ключови думи: