На живо

7

Venci Venc’ изненадва със самостоятелен проект

Официалната премиера на Аз или нас беше 23.10. сутринта

Публикувано на 23 Октомври 2020
Venci Venc’ изненадва със самостоятелен проект
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Venci Venc’ изненадва със свой собствен емоционален проект.

Песента е озаглавена "Аз или нас" и идва броени дни, след като другата половина на суперуспешния тандем Pavell & Venci Venc’, Pavell пусна своя „Топъл чай“. 

За "Аз или нас" Venci Venc’ споделя: „Това парче е родено от искрена емоция и момент на тъга. Често отвръщаме на човека до нас с инат и мълчание, а това не е формула за щастие. Мислим си, че наказваме някого, а всъщност наказваме себе си. В „Аз или нас“ има любов и надежда, поне за мен изборът е ясен. Много ми е скъпа тази песен“.

По музиката на „Аз или нас“ Venci Venc’ работи с братята Пламен и Иво Добреви, които вече се утвърдиха като едни от най-добрите млади автори у нас, особено след като си поделиха с Pavell & Venci Venc’ наградата за най-добра песен за „Не бих могъл“, с участието на Любо Киров. Pavell също се включва във финализирането на продукцията на новото парче на Venci Venc’.

Видеото към „Аз или нас“ е създадено от Jeason Brad Lewis, снимано е близо до село Гургулят, на 40 километра от София, под интересните форми на паметник на културата. Няколко часа преди снимките Venci Venc’ се разделя с косата си и в клипа се появява съвсем различен.   

В момента Pavell & Venci Venc’ финализират следващия си съвместен проект, който ще излезе до края на годината.

Официалната премиера на „Аз или нас” беше днес (23.10), в 10.00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс” и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и др.  

Ключови думи:
@