На живо

7

Месеци преди Евровизия Виктория избра да представи новия си трак по радио N-JOY

В „Шоуто на Инспектор N-JOY“ младата певица сподели и за своя първи албум

Публикувано на 24 Юни 2020
Месеци преди Евровизия Виктория избра да представи новия си трак по радио N-JOY

Младата певица, която ще представи България на конкурса Евровизия през 2021 г.– Виктория Георгиева, гостува тази сутрин в „Шоуто на Инспектор N-JOY“, където за първи път в българския радиоефир бе излъчена новата ѝ песен „alright.”.

Пред емблематичния водещ Инспектор N-JOY тя сподели, че през есента на тази година ще издаде своя първи солов албум.  

Песента „alright.”, която днес дебютира в радиоефира на България на вълните на радио N-JOY, е създадена по време на музикалните лагери за Евровизия в София през януари. Музикалното видео към парчето е заснето основно на плажовете в Бургас и Приморско и ще може да бъде видяно днес от 10ч. в канала на Виктория в YouTube. Певицата разказа историята по написването на песента и за това как протича творческия процес около създаването на една такава емоционална изповед. Цялото интервю на Виктория с Инспектор N-JOY можете да чуете тук: http://www.njoy.bg/bg/media/audio/

Песента на Виктория на Евровизия 2020 “Tears Getting Sober” се превърна в един от големите хитове от отмененото издание на Евровизия 2020. Тя влезе в дигитални музикални класации на редица държави. За изданието на конкурса през 2021 г. певицата трябва да създаде ново парче, с което да представи страната ни. От средата на тази година започва процеса по подготовката за музикалното състезание.

Новината, която ще учуди всички, според младата певица, е предстоящото издаване на един сингъл в „необичаен за Виктория стил“. Новото парче можем да очакваме на връх рождения ден на певицата - 21 септември 2020 г. 

Ключови думи: