На живо

7

Остани си вкъщи и се забавлявай с онлайн изданията на Атласи

В крак със световната тенденция да си останем вкъщи, Издателство „Атласи“ улеснява българските ученици

Публикувано на 30 Март 2020
Остани си вкъщи и се забавлявай с онлайн изданията на Атласи

В крак със световната тенденция да си останем вкъщи, Издателство „Атласи“ улеснява българските ученици, като им предоставя безплатен онлайн достъп до всички свои издания.

Дори да не си в тази целева група, може да научиш повече за света и България с интерактивните онлайн атласи и карти.

Предизвикай себе си и провери на практика своите знания с упражнения и тестове върху интерактивните карти. Ще ги намериш на www.atlasi.bg.

Това също важи с пълна сила за учениците от 5-ти до 10-ти клас – всички продукти са съставени по учебното съдържание по „География и икономика“, както и „История и цивилизации“.

Върху интерактивни карти на света, континентите и България се изпълняват задачи по откриване или нанасяне на природни обекти, задачи, свързани с водите, животните и растенията по света и в България. „Атласи“ са подготвили и задачи, касаещи населението и селищата.

Всичко това се случва интерактивно и е под формата на игра, в която младите научават и проверяват постигнатото по време на учебния процес.

Предлагат се също и тестове, които са съставени от опитни и уважавани учители - това предполага проверена и целенасочена подготовка за постигане на заложените цели.

И тук новостите не приключват, тъй като тази седмица може да очакваш печатни версии на две нови издания: „Светът - политическа карта“ и „Светът - проридогеографска карта“. И двете с актуализирана информация.

#Остани си вкъщи и се забавлявай, докато научаваш нещо ново.

Търси своeто приключение на www.atlasi.bg.

Ключови думи: