На живо

7

Ето какво се случи във втория епизод на Смени жената

Новият сезон на риалити формата ще предложи още интересни и емоционални размени, в които се включват общо 28 двойки

Публикувано на 06 Март 2020
Ето какво се случи във втория епизод на Смени жената

Втори епизод на един от най-забавните и драматични риалити формати в ефира на bTV - “Смени жената” предложи на зрителите в сряда вечер голяма доза комични и драматични моменти при размяната на жените от две семейства.

На терена излязоха Поли и Иво от Варна – с три деца, две от които от предишни бракове на двойката и едно общо, които споделят виждането, че децата и правенето на всичко от всички в семейството е основна максима за тях. „Опонентите“ им от Ямбол – Светла и Димитър също имат три деца, като основна разлика в техните разбирания е, че човек трябва преди всичко да е егоист.

Те са на мнение, че всеки в семейството има нужда от време за себе си, от неговата си среда, да прекарва време далеч от другия и да се оформя самостоятелно като характер. Двойката ходи на почивка без децата си, за да си почива пълноценно и не прекалява с грижите по тях.

Когато Поли и Светла размениха местата си всяка от тях изживя по своему лек шок. Поли, в ролята на Светла, трябваше да поеме ролята на личен шофьор на Димитър, ролята на чистач на фитнес зала, домакиня, която чисти всекидневно, глади, приготвя и доставя храна на мъжа си в залата и да се забавлява самостоятелно, “когато си поиска”. Освен това не се забавлява заедно със съпруга, а най-често с приятелки. Всичко това е в пълен разрез с разбиранията на Поли за семейно щастие и тя се опита да промени част от навиците на семейството, като наложи нови правила. Някои от тях бяха: включване на мъжа в семейните задължения и задължително време на Димитър със синовете му. Тук Поли, напълно очаквано срещна серозна съпротива и неразбиране от страна на Димитър, но в крайна сметка успя да наложи това да се случи поне веднъж по време на размяната.

Съвсем различно бе усещаненето на Светла в семейството на Поли. Там тя трябваше да се грижи заедно с Иво за децата и всекидневните нужди на домакинството – готвене, возене до и  взимане от училище, приготвяне на обяд, приготвяне на домашните и какво ли още не. Светла доста се изненада от “прекалената” грижа и внимание към децата и намери това за напълно излишно. На моменти, тя дори споделяше, че й е скучно и въпрекие, че наложи някои промени, които Иво прие спокойно и позитивно, тя не успя да се почувства добре на новото си място и не възприе нищо от навиците на варненското семейство. 

На финала, когато двойките се срещнаха - Димитър, който и преди това си позволяваше да е по-избухлив, не се стърпя и нападна за пореден път Поли и Иво, упреквайки ги в неразбирането им, че човек трябва да има време само за себе си. Твърдеше, че ролите и функициите на жената и мъжа в семейството трябва да са строго определени и разграничени. По-спокойният Иво не се поддаде на провокацията и в крайна сметка на финала всички се съгласиха, че различните им разбирания за семейно щастие не правят едните по-лоши или по-добри от другите. С усмивка се съгласиха още, че всеки може да живее живота си както намери за добре.  

Новият сезон на риалити формата “Смени жената” ще предложи още интересни и емоционални размени, в които се включват общо 28 двойки. В новите епизода популярни и непопулярни личности ще попаднат в абсурдни и забавни ситуации.

“Смени жената” се излъчва всяка сряда от 21:00 ч. по bTV. 

Ключови думи: