На живо

7

Работата на Бригада Нов дом е песен в компанията на Теди Кацарова

Майка и дъщеря с изключително тежка съдба намират щастие в преобразения си дом

Публикувано на 04 Март 2020
Работата на Бригада Нов дом е песен в компанията на Теди Кацарова

В четвъртък от 21:00 часа в “Бригада Нов дом” зрителите на bTV видят чаровната и много усмихната Теди Кацарова в непривичната роля на майстор.

Без да пести сили и с огромно желание и хъс, певицата се включи не на 100, а на 200% в ремонта на апартамента на Деси и Вики – майка и дъщеря с изключително тежка житейска съдба.

Лъч на надежда и предпоставка за ново начало в живота им ще дадат майсторите от Бригадата, които, както всеки път оставят сърцето и душата си в ремонтирания апартамент. Този път много положителна енергия в новото жилище ще внесе и Теди Кацарова, която ще получи ценни уроци по боядисване и ще стане перфектна в това, благодарение на Жабето.

Той, а и цялата бригада буквално ще се прехласнат по чара и красотата на певицата, а в знак на чудесно прекараното време по време на ремонта, певицата ще ги “покани” на специален, импровизиран концерт в чисто новата баня на жилището. Двете героини в епизода също ще запомнят за цял живот срещата си с любимата певица. Освен, че ще си прекарат чудесно, трите ще разговарят по темата за взаимоотношенията между майка и дъщеря.

Какво още ще се случи и какво още всеки от участниците ще научи благодарение на “Бригада Нов дом” – ще разбрем утре вечер, четъртък, точно в 21: 00 ч. по bTV. 

Ключови думи: