На живо

7

Ловът идва в края на март

Филмът разказва за дванадесет непознати мъже и жени, които не знаят, че са били избрани за нещо много специално… Ловът

Публикувано на 27 Февруари 2020
Ловът идва в края на март

На 27 март готови ли сте за върховното преживяване в лова на…хора?

Още преди да се появи на екран "Ловът" се превърна в едно от най-противоречивите и обсъждани заглавия за годината.

Продуциран от майстора на съвременния хорър Джейсън Блум (Хелоуин, Стъкления, Чистката), мистериозният трилър използва по оригинален и провокативен начин утвърдените визуални и повествователни елементи на жанра, като „рисува“ една страховита и тревожна картина, отразяваща някои от най-наболелите социално-икономически и културни проблеми на съвременното общество.

Филмът разказва за дванадесет непознати мъже и жени, които се озовават на сечище, без да знаят нито къде точно се намират, нито как са попаднали там. Те не знаят, че са били избрани за нещо много специално… "Ловът". Скрити в сянката на конспиративна теория от тъмните измерения на интернет, група заможни членове на обществото се събира в отдалечено имение, за да ловува хора за спорта. Но планът им е на път да се провали, защото една от „жертвите“ – Кристал (Бети Гилпин, Glow), познава играта на ловците по-добре от тях самите. Рязко ролите се разменят и Кристал започва да отстранява преследвачите си един по един и бавно, но сигурно, се приближава до тайнствената фигура в центъра на всичко (двукратната носителка на „Оскар“ Хилари Суонк).

Кой ще оцелее? Кой ще победи? И каква е страшната тайна зад "Ловът"? Отговорът на тези въпроси ще разберем в края на март, когато предизвикателният и шокиращ филм ще дебютира в родните киносалони и ще разбуни духовете, засягайки някои не особено приятни теми, които, за съжаление, са част от нашия свят.

Режисьор на "Ловът" е Крейг Зобел (Compliance, Z for Zachariah, The Leftovers), по сценарий на Ник Кюз (Останалите) и Деймън Линделоф (Изгубените, Пазителите), който също така е и продуцент, наравно с Джейсън Блум. В ролите освен изгряващата звезда Бети Гилпин и ветерана Хилари Суонк участват още Айк Баринхолц, Ема Робъртс, Джъстин Хартли, Мейкън Блеър, Ейми Мадиган и др.

Откриваме "Ловът" от 27 март само в кината. 

Ключови думи: