На живо

7

Джъстин Бийбър разказва за любовта и промяната в новия си албум

Записат, озаглавен Changes, хвърля поглед върху живота на канадеца през последните няколко години

Публикувано на 17 Февруари 2020
Джъстин Бийбър разказва за любовта и промяната в новия си албум

Новият албум на Джъстин Бийбър хвърля поглед върху живота му през последните няколко години.  

Носителят на Грами и световна суперзвезда представи в петък (14-ти февруари) петия си студиен запис, оцаглавен Changes.

Албумът е определян като футуристичен R&B/поп с трап-соул елементи и нови вокални композиции.

Форматите на изданието са стандартно CD и лимитаран CD box с ексклузивни постери.  

В синхрон с премиерата на документалната поредица на YouTube, "Justin Bieber: Seasons" , Джъстин отново се качи на вълната на популярността и започна да доминира чартовете.

Той се записа в световната радиоистория на всички времена, когато новият му сингъл "Yummy" регистрира най-голям брой включвания на трак на артист в плейлисти в дебютната си седмица. Към днешна дата сингълът е стриймван над 300 млн. пъти в световен мащаб.

В годините на кариерата си, Бийбър е постигнал над 50 млрд. стрийма на песните си и над 60 млн. продадени копия от албумите си глобално. Удостоеният му с Грами албум от 2015, Purpose, е продаден в над 21 млн. копия в цял свят.

Турнето Purpose Tour регистрира 64 разпродадени дати в САЩ и 52 дати в други страни и вълнува феновете с динамичните, спиращи дъха лайв изпълнения на музиканта, който след дни ще навърши 26 години. 

Малко преди премиерата на Changes, Джъстин представи и съвместното си парче с рапъра Куейво - "Intentions", което е придружено от оригинално видео със социално послание. Видеото излезе в 2 версии - дълга и кратка.  

Ключови думи: