На живо

7

Остават дни до концерта на The Brand New Heavies

Ейсид-джаз легендите ще пристигнат в София ден преди шоуто си в столичен клуб

Публикувано на 10 Януари 2020
Остават дни до концерта на The Brand New Heavies

На 24 януари музикантите от The Brand New Heavies ще забият на сцената на Sofia Live Club.

Концертът е част от турнето “The Funk Is Back”, посветено на 30-годишнината от създаването на формацията.

Феновете на кралете на ейсид-джаза ще слушат на живо най-големите им хитове и песни от едноименния им албум, който излезе само преди няколко месеца.

Според организаторите на концерта в София групата е изключително взискателна по отношение на условията за репетиции. Британците са изискали времето им за звукови проби да е не по-малко от 3 часа и внимателно са синхронизирали всеки един детайл по осветлението и озвучаването с българската страна.

У нас The Brand New Heavies идват с вокал Анджела Ричи, певица с харизматично присъствие и невероятен талант да интерпретира джаз и фънк по адекватен за 21 век начин. През годините състава на формацията се променя, но нейното ядро остават композиторите Саймън Бартоломео и Андрю Леви. Музиката, която създават вдъхновява поколение успешни изпълнители сред които Jamiroquai, D’Angelo, Ерика Баду и суперпродуцента Марк Ронсън. 15 от хитовете им достигат челните места на британските и американските класации, а албумите им са с платинен статус по продажби. Сред най-обичаните песни на The Brand New Heavies са „Dream On Dreamer”, „Sometimes”, „You’ve Got A Friend”, „Apparently Nothing”, „Shelter”, „Never Stop”, които ще чуем на живо във вечерта на 24 януари.

Билетите за концерта на The Brand New Heavies в Sofia Live Club са лимитирано количество и се продават в мрежата на Ивентим. 

Ключови думи: