На живо

7

Пол денс танцьорки получиха последния златен бутон в България търси талант

Интервюта с най-любопитните дарования от шоуто можете да чуете в рубриката N-JOY Talent всяка сряда от 15:00 часа по радио N-JOY

Публикувано на 04 Ноември 2019
Пол денс танцьорки получиха последния златен бутон в България търси талант

Шестите в света по пол денс за двойки Симона Бойкова и Бояна Николова получиха последния златен бутон в „България търси талант“ от Любен Дилов-син.

Впечатляващото им изпълнение, което проследиха над милион зрители (по данни на ГАРБ), им донесе заслужено място сред финалистите, които ще се борят за 50 000 лева.

Грациозните дами танцуват заедно от 6 години и тренират абсолютно всеки ден. Успоредно с интензивните репетиции, преподават и имат детска група.

„Спортът е уникален и красив. Искаме повече хора да тренират и да поддържат здравето и фигурата си.“, заявяват те. Симона и Бояна мечтаят за българска федерация по пол денс, както и за повече зали за подготовка, тъй като смятат, че страната ни изостава сериозно в сравнение с другите държави в света. Искат също така да разбият предрасъдъците за пол денса и да го превърнат в уважавана дисциплина. Любен Дилов-син сподели, че е почитател на тази смесица от изкуство и спорт, а в Симона и Бояна вижда истински професионалисти. „Рядкост е съчетанието от акробатични сложности, изящество и красота“, коментира той в ексклузивната онлан поредица „Още от България търси талант“.

Едни от най-впечатляващите таланти, които се изправиха пред журито на „България търси талант“ и заслужиха своето място на полуфиналите с гласовете на Катето Евро, Любо Дилов-син, Славена Вътова и Ицо Хазарта бяха кукленият актьор и владетел на сапунените мехури от Струмица - Коле Китанов, 9-годишната балерина Стефани Николова и разтърсващият композитор в жанр „нова епоха“ Димитър Величков. С 4 „ДА“ в битката за 50 000 лева и звездната титла продължиха трогващите баща и син – акробати No Gravity, танцовата школа Creators Dance Center и цирковият артист от Венецуела Диего Контрерас.

Анонимният илюзионист, който буквално „скри картите“ на Катето Евро, Любо Дилов-син, Славена Вътова и Ицо Хазарта - Велизар Бамбалов, гостува на Деси и Сашо в „Преди обед“. Пред зрителите на bTV той ги изуми с нова порция илюзии, които останаха мистични и необясними за екипа на предаването. Той сподели, че критиката на Любен Дилов –син преди 5 години, когато за първи път се е качил на сцената на „България търси талант“, му е повлияла много конструктивно. Амбицирал се е, решил е да придаде допълнителна мистика като сложи маска и е усъвършенствал уменията си. Благодарен е на журналиста и е щастлив от категорично позитивната му оценка в шестия сезон на шоуто. Велизар сподели, че е напълно отдаден на картите и сам измисля илюзиите си. Желанието му е да се развива все повече и да излезе на световната сцена.

С по три позитивни гласа от журито на „България търси талант“ за полуфиналите се класираха бодигардът с автентична рап-поезия Георги Попов – Балвана и артистичната художничка с трогваща история Марта Димитрова.

Интервюта с най-любопитните дарования от шоуто можете да чуете в рубриката „N-JOY Talent“ всяка сряда от 15:00 часа по радио N-JOY. 

Ключови думи: