На живо

7

Пауло Лондра в колаборация с A Boogie Wit da Hoodie

Песента е озаглавена Party и видеоклипът към нея излезе на 26 септември

Публикувано на 27 Септември 2019
Пауло Лондра в колаборация с A Boogie Wit da Hoodie

Пауло Лондра е един от най-успешните и стриймвани артисти в латинската музика.

Той е събрал над 3 милиарда гледания в YouTubе и е на преден план в trap и urban сцената, заради уникалните си звук и текстове, които го разграничават от обикновените urban артисти.

Най-скорошният сингъл на Лондра “Party”, в сътрудничество с A Boogie Wit da Hoodie, ще продължи да представя на света музиката му.

Още от много малък Пауло започва да изпълнява и рапира в различни клубове в родния град Кордоба, Аржентина, където фен базата му и местната осведоменост за него започват да се увеличават.

В процеса на откриване на уникалния си стил и след издаването на първия му сингъл “Relax” Ловдра решава да работи в Колумбия с продуцента на изгряващите звезди Ovy On The Drums.

Оттогава изпълнителят издава глобални хитове като “Adan y Eva”, който го отвежда до върха на стрийминг класациите с над 464 милиона слушания и 646 милиона гледания, заемайки #1 позиции в над 10 държави.

През май 2019 Пауло Лондра издаде албума Homerun, който се състои от 18 трака, всички писани от него. Музикално, записът е изключително разнообразен в ритмите си с преобладаващи весели, интелигентни и енергични рими, които перфектно съвпадат с бийта на изпълнителния продуцент на албума, Ovy On The Drums. Пауло е включен в албума на Ед Шийрън No.6 като единствената испанска колаборация с песента “Nothing on you”. 

Ключови думи: