На живо

7

Ела на купона Отново на училище с радио N-JOY тази събота!

Михаела Филева, Орлин Павлов, Прея и VenZy са само част от изпълнителите, които ще излязат на сцената в Южния парк тази събота

Публикувано на 12 Септември 2019
Ела на купона Отново на училище с радио N-JOY тази събота!

Радио N-JOY ще отбележи началото на новата учебна година с мащабен концерт на Голямата поляна в Южния парк тази събота (14.09) от 11 часа.

На сцената на „Отново на училище с радио N-JOY” ще се качат любимите изпълнители на българската поп сцена Михаела Филева, Орлин Павлов, Прея, VenZy, Ева Пармакова, Виктория Георгиева, Йоана, Дара Екимова, Искрата, Кристиана Асенова, Тоshey, Марина Кискинова и победителят в шоуто „Гласът на България“ – Атанас Каталиев. Освен концерт, по време на събитието всички деца и техните родители ще могат да се включат в разнообразните игри на място и да спечелят страхотни награди като уикенд за двама, колело и тротинетка! В церемонията по награждаването ще вземе участие световния шампион Йордан Йовчев, с който всички деца ще имат възможността да се срещнат и снимат.

Специално участие в „Отново на училище с радио N-JOY“ ще вземат представители на „Пожарна безопасност и защита на населението“ и на Главна дирекция „Национала полиция“. Смелите огнеборци и патрулните полицаи ще дадат възможност на децата да се качат в истинска пожарна кола, както и да застанат зад волана на патрулен автомобил. На място всички ще могат да се включат във водните игри на пожарникарите и да се снимат с безстрашните полицаи. В същия ден отбелязваме и деня на голямото почистване, като на място всички, които желаят, ще могат да се включат в кампанията „Да изчистим България заедно“.

„Отново на училище с радио N-JOY” е събитие с вход свободен и се осъществява с любезната подкрепа на печените мечета Pombar, Екопак България, Generali Застраховане, сокове, нектари и плодови напитки Флорина, перилни препарати ОМО и минерална и изворна вода Горна баня.

Радио N-JOY ви очаква на 14 септември от 11 до 14 часа на Голямата поляна в Южния парк с много изненади и хитова музика! 

Ключови думи: