На живо

7

Иван Милин постигна категорична победа във Фермата снощи

30-годишния Милин се наложи категорично над 32-годишния Тихомир Рангелов в първия извънреден дуел за място във Фермата: Нов свят

Публикувано на 10 Септември 2019
Иван Милин постигна категорична победа във Фермата снощи

Първият извънреден дуел за място във „Фермата: Нов свят“ завърши с категорична победа и резултат от 10 на 0 за 30-годишния Иван Милин от отбора на чорбаджиите.

Той извоюва право да остане в шоуто, след като се наложи в четири поредни битки на Арената над опонента си Тихомир Рангелов.

32-годишният шампион по културизъм не се справи с въпросите по българска история от Алманаха, както и със силовите игри, а в края на четвъртата битка се предаде и отказа да продължи състезанието.

Това доведе до крайния резултат от 10 на 0 за Иван Милин, а победата му в дуела автоматично го направи и първият фермер на седмицата в отбора на чорбаджиите.  

Дуелът за последната свободна позиция във „Фермата“ бе предизвикан от думите на Иван Милин по адрес на гей обществото в България.

Вторият стартов епизод на най-гледаното риалити шоу у нас донесе и още една победа – признанието на негативно настроения Милин, че е сгрешил в преценката си и се извинява за обидите, които отправи към Тихомир.  

„Трябваше да дойда във „Фермата“, за да разбера, че и между гейовете има разлика – както има лош човек и добър човек, така има добър гей и лош гей. Когато съм сгрешил, мога да си го призная“ - с тези думи победителят в дуела се обърна към участници и зрители. Той бе и първият фермер, който гласува „за“ връщането на Тихомир в шоуто, след като водещите Иван и Андрей съобщиха, че дават шанс на загубилия дуела да остане в стопанството на сиромасите. С гласуване „за“ и „против“, 19 участници подкрепиха оставането на Тихомир. Подобна развръзка се случва за първи път във „Фермата“.

В края на извънредния дуел за място във „Фермата“ отборът на сиромасите гласува за своя първи фермер на седмицата. Участниците избираха между четиримата, които участваха в първото изпитание по щафетно плуване на 6 септември. Най-много гласове събра авантюристът Красимир Джунов, който ще управлява работата в стопанството на бедните през първите седем дни.

„Фермата: Нов свят“ сбъдна мечтата на 21 българи да станат част от най-голямото телевизионно приключение. До този момент риалитито никога не е приютявало досега различни един от друг и пъстроцветни личности. Затова първите сблъсъци на възгледи станаха факт още в първите минути след като героите прекрачиха прага на новия си дом, а един от тях беше в основата на първия дуел. Сблъсъкът между Тихомир и Иван Милин е гледан от близо 1 127 000 души средно, а пикът на зрителски интерес е в края на двубоя и достига над 1 300 000 души.

Как участниците се справят с изпитанията на природата, неизлъчвани кадри от живота в двете ферми и интересни моменти от кухнята на предаването следете на сайта на шоуто в новата интернет рубрика „Животът зад Фермата“. От днес, до края на сезон 5, в нея ще влиза всичко интересно, което остава скрито за зрителите, придружено с коментар от главния сценарист на риалитито Мирон Крумов. 

Ключови думи: