На живо

7

Тази събота и неделя открива есенния сезон на 7 септември с нови рубрики

В поредицата Новите българи Алекс Кръстева ще представя гледната точка на чужденци, които трайно са се установили в Българи

Публикувано на 06 Септември 2019
Тази събота и неделя открива есенния сезон на 7 септември с нови рубрики

Най-гледаното сутрешно предаване през уикенда „Тази събота и неделя” се завръща по bTV с нови рубрики.

В поредицата „Новите българи” водещата Алекс Кръстева ще представя гледната точка на чужденци, които трайно са се установили в България.

Във времето от 8.00 до 9.00 часа Алекс ще запознава зрителите и с хора с уникални съдби, успели да преодолеят всякакви трудности, за да постигнат мечтите си, и така вдъхновяват останалите. 

Жени Марчева ще разисква със своите гости актуалните теми от седмицата. В новата поредица „Отвъд думите” Жени и психологът Росен Йорданов ще откриват неизказаните послания, които политиците отправят чрез своите жестове и поведение. 

Диана Любенова продължава традицията да разговаря със знаменитости от цял свят и да посреща в студиото културния и спортен елит на България. В специална поредица тя ще проследи пътя, който са избрали наследниците на известни български фамилии. 

Репортерът Радиана Божикова ще запознава зрителите с новостите в мрежата и с успешни стартъпи на българи, а Елица Кънчева ще показва как спортуват и готвят известните. 

„Тази събота и неделя” ще продължи утвърдените поредици „Менделсон”, „Живот на 100 години” и „Роден край”. Всяка събота продължават и пътешествията с водещата на прогнозата за времето Натали Трифонова, а всяка неделя Николета Маданска ще разказва за постиженията в спорта. 

В първите издания на „Тази събота и неделя“ през новия сезон ще гостуват председателят на парламента Цвета Караянчева и политическите анализатори Арман Бабикян и Антоанета Христова. В навечерието на 9 септември на Жени Марчева ще гостува и политикът от близкото минало Димитър Луджев. Началото на учебната година ще коментират директорът на 51-во училище в София Асен Александров и психологът доц. Михаил Околийски.

В поредицата „Роден край” любимецът на България Веселин Маринов ще отведе зрителите в родния си Полски Тръмбеш и в къщата, в която е израснал. В лично интервю той ще представи най-важните хора в живота си и жената, върнала вярата му в любовта.

Рап идолите „Скандау“ допуснаха екипа на „Тази събота и неделя“ до репетициите на последния си хит, часове преди националното им турне.

Сред гостите на Алекс Кръстева този уикенд ще бъде и журналистът Георги Пеев, който с трансплантирано сърце и бъбрек става три пъти шампион в състезание по плуване на хора с трансплантации. А в поредицата „Живот на 100” зрителите ще се срещнат с 91-годишния шампион по плуване Танчо Тенев.

По повод старта на новия сезон на „Фермата“ в „Тази събота и неделя“ ще говорят победителят от миналогодишното издание Дидо и колоритният участник Ивайло Караньотов.

Звездите на „Комиците и приятели“ Любо Нейков, Христо Гърбов и Руслан Мъйнов ще бъдат сред гостите на Диана Любенова. Зрителите ще се срещнат и с любимия на поколения българи телевизионен водещ Петър Вучков, с певицата Михаела Маринова и актрисата Ивана Папазова. За своята любов ще разкажат актрисата Ирен Кривошиева и операторът Николай Николов.

Ключови думи: