На живо

7

Момчета за пример ще правят пакости в кината от 16 август

След като получава покана за първото си парти с целувки, 12-годишният Макс изпада в паника, защото не знае как да се целува...

Публикувано на 09 Август 2019
Момчета за пример ще правят пакости в кината от 16 август

Колко лош може да стане един ден?

Творческият екип зад "Суперяки", "Ананас експрес" и "Саламена фиеста" ни разкриват трудностите да бъдеш шестокласник в ексцентричната комедия "Момчета за пример".  

След като получава покана за първото си парти с целувки, 12-годишният Макс (Джейкъб Трембли, Стаята) изпада в паника, защото не знае как да се целува.

Нетърпелив да получи някакви насоки, Макс и най-добрите му приятели, Тор (Брейди Нуун, Престъпна империя) и Лукас (Кийт Л. Уилямс, The Last Man On Earth), решават да откраднат дрона на бащата на Макс – дрон, който на Макс му е абсолютно забранено да пипа, за да шпионират по-голямата му съседка, която притежава завидни познания в областта.  

Планът им обаче се проваля с гръм и трясък, а дронът е задържан. Отчаяни да го получат обратно, преди бащата на Макс (Уил Форте, The Last Man On Earth) да се прибере вкъщи, момчетата бягат от училище и дават начало на одисея от епично лоши решения, включващи случайно откраднати наркотици, пейнтбол в студентска бърлога и бягство, както от полицията, така и от ужасяващи тийнейджърки (Моли Гордън, Life of the Party’s и Мидори Франсис, Ocean’s Eight’s).  

Режисьор на "Момчета за пример" е Джийн Ступнитски, който е и сценарист заедно с Лий Айсенбърг (The Office, Палавата класна). Продуценти са Еван Голдбърг, Сет Роугън, Джеймс Уивър и Лий Айсенбърг.

Жанр:Комедия

С участието на:Джейкъб Трембли, Кийт Л. Уилямс, Брейди Нуун, Моли Гордън, Лил Рел Хоуъри, Уил Форте

Режисьор:Джийн Ступнитски

Сценаристи:Лий Айсенбърг, Джийн Ступнитски

Продуценти:Лий Айсенбърг, Еван Голдбърг, Сет Роугън, Джеймс Уивър

Изпълнителни продуценти:Нейтън Кахейн, Джош Фейгън  

Момчета за пример ще правят пакости в кината от 16 август.

 

Ключови думи: