На живо

7

Супермаркет Фантастико в Драгалевци се разраства в търговски център

Магазинът на бул. Черни връх 204 ще предлага нови стоки и услуги от 10 август

Публикувано на 09 Август 2019
Супермаркет Фантастико в Драгалевци се разраства в търговски център

Остават броени дни до откриването на втората част от търговския комплекс на "Фантастико" на бул. "Черни връх" 204.

От 10 август към добре познатия на клиентите супермаркет ще заработят аптека "Субра", химическо чистене "Доби 77", магазин от веригата луксозни оптични центрове Grand Optics, магазин за битова техника "Зора" и магазин за спортни хранителни добавки – Health Store.

На откриването в събота, 10 август, клиентите на своеобразния мини търговски център ще бъдат приятно изненадани със специални намаления и подаръци.

Това обещават наемателите в локацията, чиято обща търговска площ е 1 365 кв. м. Инвестицията в новата част е над 2 700 000 лв., така търговският комплекс в „Драгалевци“ вече се разпростира на внушителните 3485 кв. м., а общата инвестиция възлиза на 19 899 000 млн. лева. 

С разширяването на локацията на "Черни връх" 204 и осигуряването на достъп до нови стоки и услуги, клиентите ще могат удобно да покриват на едно място ежедневните си нужди. Така те ще пестят време и усилия. Освен възможност да пазаруват в новите обекти, в частта на супермаркета посетителите могат да се възползват от допълнителни услуги, като офиси за сключване на застраховки I&G brokers, за плащане на битови сметки – Easy Pay, бутик за цветя Florence, Бюро за обмяна на валута "Краун чейндж", "Зоозинче" - магазин за храни и аксесоари за домашни любимци, щанд на Национална лотария, шоурум на IQOS, банково кредитиране от MOMENTO.

Новата търговска част разполага с открит паркинг и допълнителни паркоместа. За удобство на клиентите към частта на супермаркета се достига посредством пасаж и подвижни пешеходни пътеки, а за комфорт на посетителите са предвидени два подхода до покрития паркинг. И двете части разполагат със собствени входни пространства.

В случай, че разполагате с електромобил, ще можете да го заредите на намиращите се на територията на комплекса станции за зареждане. 

Ключови думи: