На живо

7

Георги Костадинов в "Пей,сърце": Всичко е възможно, ако имаш публика

Новият епизод на рубриката "Пей, сърце" е тук и днес участник в него в Георги Костадинов от отбора на Галена

Публикувано на 04 Ноември 2021
Автор: Александра Гълъбова
Георги Костадинов в

В предаването „Приятно разсеяни с Деси“ отново е време за срещи с най-интересните персонажи и моменти от шоуто „Гласът на България“, като част от рубриката „Пей,сърце“.

Деси избра Георги Костадинов да застане пред микрофона на радио N-JOY. Той бе част от отбора на Иван Лечев, но след неделния епизод на шоуто по bTV Георги бе откраднат и сега е горд член в отбора на Галена. Неговият дует с Борис Христов ще остане в историята на „Гласът на България“ като един от най-впечатляващите, защото рядко има такъв силен отзвук от публиката и от журито. 

Това беше много голяма емоция, която не може да се опише с думи! Голямо вълнение! Те го наричат битка, но това беше един много приятен момент, защото да пееш заедно с такъв голям певец като Борис беше много яко.“, сподели Георги в рубриката.

Самата песен, която двамата изпълниха, е голямо предизвикателство на един от най-големите имена на музикалната сцена в момента – Луис Капалди. Георги споделя, че преди подготовката за битките в Гласа не е чувал за този певец, но с любопитство научава историята му и вниква в материята на музиката  му.

На въпроса „Мислиш ли, че историята на Луис е възможно да се повтори тук в България?“ Георги отговори следното:„Всичко е възможно, ако имаш публика .Ние търсихме сцена, на която хората могат да ни видят, да ни усетят, да чуят нашата музика. Всеки иска да спечели този формат“.

За всеобщо удоволствие припомняме и първото изпълнение на Георги, с което той успя да грабне всички от журито и сърцата на слушателите!

 

Ключови думи: