На живо

7

Какво означава "Сатурнова дупка"? "Марс и Венера" с Деница Красимирова и Инспектор N-JOY

Какво означава Сатурнова дупка и защо много хора са тъжни преди рождения си ден? Много хора изпадат в екзистенциална криза точно преди рождения си ден, а други дори не се чувстват щастливи в самия ден. Причината е, че не просто добавяме още една година. Астрологичното обяснение можете да научите от рубриката "Марс и Венера" с Инспектор N-JOY и Деница Красимирова. Преди рождения си ден много от нас попадат в така наречената сатурнова дупка, според някои този период започва 30 дни преди рождения ден, а според други 40 или 52. Кабала {древна наука за смисъла на живота} разделя годината на 7 времеви периода по 52 дни, и така точно преди рождения си ден се намираме в Сатурнов период. Сатурн е планета на трудности и изпитания, така че в такъв момент всички нови начинания биха ставали по-бавно с повече усилия. Ето защо периодът е подходящ по-скоро да довършваме, но не и да се захващаме с много нови инициативи, тъй като за всяко нещо си има точно време. Понякога, когато нещата стават много бавно или много трудно вселената просто ни показва, че това не е за нас или че не е точният момент. Сатурн е планета, която свързваме с критиката и дисциплината, затова и преди рождените си дни, често ставаме прекалено критични и започваме да се съмняваме в това, което сме постигнали. Всяка година нашата лична астрологична година започва от рождения ни ден, затова и може да забележим, че едни от най-важните събития се случват малко преди или след рождения ни ден. Ето защо и в периода преди рождения ни ден, често наблюдаваме и спад на енергията и по-скоро трябва да довършваме неща, да разчистваме пространството и да се подготвяме за новите възможности. След рождения ни ден започва периода на Слънцето, така че в повечето случаи вече се чувстваме по-позитивни и щастливи и готови за новите възможности.

Публикувано на 21 Март 2021
Какво означава

Какво означава Сатурнова дупка и защо много хора са тъжни преди рождения си ден?

Много хора изпадат в екзистенциална криза точно преди рождения си ден, а други дори не се чувстват щастливи в самия ден. Причината е, че не просто добавяме още една година. Астрологичното обяснение можете да научите от рубриката "Марс и Венера" с Инспектор N-JOY и Деница Красимирова.

Преди рождения си ден много от нас попадат в така наречената сатурнова дупка, според някои този период започва 30 дни преди рождения ден, а според други 40 или 52. Кабала {древна наука за смисъла на живота} разделя годината на 7 времеви периода по 52 дни, и така точно преди рождения си ден се намираме в Сатурнов период.

Сатурн е планета на трудности и изпитания, така че в такъв момент всички нови начинания биха ставали по-бавно с повече усилия. Ето защо периодът е подходящ по-скоро да довършваме, но не и да се захващаме с много нови инициативи, тъй като за всяко нещо си има точно време. Понякога, когато нещата стават много бавно или много трудно вселената просто ни показва, че това не е за нас или че не е точният момент.

Сатурн е планета, която свързваме с критиката и дисциплината, затова и преди рождените си дни, често ставаме прекалено критични и започваме да се съмняваме в това, което сме постигнали.

Всяка година нашата лична астрологична година започва от рождения ни ден, затова и може да забележим, че едни от най-важните събития се случват малко преди или след рождения ни ден. Ето защо и в периода преди рождения ни ден, често наблюдаваме и спад на енергията и по-скоро трябва да довършваме неща, да разчистваме пространството и да се подготвяме за новите възможности.

След рождения ни ден започва периода на Слънцето, така че в повечето случаи вече се чувстваме по-позитивни и щастливи и готови за новите възможности.

Ключови думи: