На живо

7

Горещи дестинации, луксозни куфари и хитова музика радват феновете на радио N-JOY

До края на август всеки може да се включи в играта Обиколи Европа с радио N-JOY и American Tourister

Публикувано на 19 Август 2019
Горещи дестинации, луксозни куфари и хитова музика радват феновете на радио N-JOY

Два двупосочни билета за двама и луксозни куфари от марката American Tourister радват всяка седмица победителите от играта „Обиколи Европа с радио N-JOY и American Tourister“, с подкрепата на Wizz Air.

Традиционната лятна кампания със страхотни награди на хитовото радио продължава до края на август.

Всеки понеделник водещата на следобедното предаване „Приятно разсеяни с Деси“ по радио N-JOY обявява печелившите от предишната седмица, подбрани на лотариен принцип.

Първият късметлия бе избран да отиде до романтичния Париж, а следващите късметлии ги очаква мечтана почивка в Бари, Виена и Барселона, заедно с избрани от тях спътници и дизайнерски куфари от серията Soundbox.

Условието за участие в играта е просто, но изисква вниманието на всички участници. Летен пъзел очаква желаещите да се включат на сайта www.samsonitebg.com, които трябва да го наредят и да се регистрират за участие в жребия.

Не спирайте да се наслаждавате на живота с много игри, пътешествия и само хитове по радио N-JOY!

Подробности за правилата на играта „Обиколи Европа с радио N-JOY и American Tourister, с подкрепата на Wizz Air", можете да намерите ТУК. Повече за кампанията можете да научите на сайта на радиото или в страниците на N-JOY във Facebook и Instagram.

Ключови думи: